contact: 0234517516

We Have

propositions for everybody!

There Are

no complex tasks for us!

We Will

show the way to success!

Retele calculatoare

Cablarea structurata

Reprezinta baza pe care este construita intreaga retea de calculatoare, telefonie si mai nou sistemul de control acces si sistemul de supraveghere video a unei companii. O retea bine construita determina un grad scazut de probleme in cadrul celor 4 sisteme. Respectarea standardului de cablare face ca reteaua sa suporte interschimbari de porturi intre cele 4 sisteme. 

Exista in momentul de fata solutii de retele fara fir (wireless) dar acestea nu ofera fiabilitatea, calitatea si viteza unei retele la standardele CAT5e sau CAT6.

Un mix intre cele doua solutii poate aduce ambele avantaje intr-un sistem de cablare, combinand viteza, fiabilitatea si scalabilitatea date de sistemul cablat cu mobilitatea la viteze mari data de noile sisteme wireless (care ajung la rate de transfer de pana la 300Mbps).

Cu o experienta de peste 25 de ani in realizarea lucrarilor de cablare structurata MICROSISTEM SERVICE va poate asigura proiectarea , realizarea si intretinerea unei retele de voce, date si video bazata pe standardele Cat5e si Cat6, pe Cu sau Fibra Optica.

Daca v-ati mutat intr-o cladire noua si nu stiti ce anume trebuie facut mai departe puteti apela la unul dintre inginerii nostri care va pot explica si indruma spre o proiectare cat mai eficienta a retelei in functie de necesarul viitor de calculatoare si telefoane al companiei. Indiferent de bugetul de care dispuneti MICROSISTEM SERVICE va alege solutia optima pentru realizarea retelei de cablare structurata asigurand garantie pentru buna functionare a retelei.

Folosim materiale de calitate de la furnizori de renume: 3M-Volition; Brand Rex; Belden; Corning; Data Link.

Poti sa alegi dintre 3 tipuri de cablare, care se potriveste cel mai bine afacerii tale:

 cablare minimala                                               cablare standard                                             cablare complexa 
 - costuri reduse la maxim

- rapiditate in implementare

- materiale de calitate, testate in timp

- service si mentenanta in si dupa perioada de garantie

- se preteaza pana la 24 porturi date

- poate include echipament activ

 - costuri reduse

- rapiditate in implementare

- materiale de calitate, testate in timp

- service si mentenanta in si dupa perioada de garantie

- se preteaza pana la 100 porturi

- poate include echipamentul activ

- este pregatit pentru interfatarea cu sistemul telefonic

  - costuri rezonabile in functie de configuratia cladirilor

 - timp scurt de implementare

- materiale de calitate excelenta, producatori de renume

- service si mentenanta in si dupa perioada de garantie

- se preteaza la retele de peste 50 porturi

- poate include echipamentul activ

- este pregatit pentru interfatarea cu sistemul telefonic si cu alte subsisteme

Echipamentele active

Reprezinta "inima" si "creierul" unei retele de calculatoare. Daca sistemul de cablare reprezinta suportul pe care sunt transportate datele, echipamentele active fac comutarea acestora intre utilizatori.

Intr-o retea principalele echipamente active sunt routerele si switch-urile. Un switch face legatura intre mai multe echipamente ale unei retele (calculatoare, imprimante de retea, servere, etc.). Acesta permite ca pachetele de date trimise de un echipament sa ajunga cu viteza foarte mare (10MB; 100MB sau 1000MB) si fara erori la destinatarul care face parte din aceeasi retea. Switchurile pot fi simple (Layer 1) care fac exclusiv functia de transfer de date, sau Layer 2 care pot aduna si trimite informatii despre porturile pe care se fac transferuri de date si chiar pot interveni pe aceste porturi (blocare/deblocare), iar switchurile Layer 3 au functii de routare. Routerele au principala functie de a face legatura intre retele.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok